Dziś po powrocie z 12 godzinnego dyżuru przywitał mnie mój narzeczony pysznym obiadkiem własnego autorstwa. Cudownie jest mieć w domu takiego troskliwego mężczyznę:) Zdradził mi przepis abym się mogła z Wami podzielić. Mi bardzo smakowało mam nadzieję, że Wam również zasmakuje. Polecam Składniki: 600 g fileta z indyka paczka pieczarek 1 opakowanie sera gorgonzola 2 łyżki serka mascarpone pół śmietanki 30% pół szklanki wody sól, pieprz, ziele angielskie, gałka muszkatołowa, czosnek niedźwiedzi Przygotowanie: Fileta doprawiony solą, pieprzem, czosnkiem niedźwiedzim podsmażamy na patelni aż się zezłoci, od czasu do czasu mieszając. W tym czasie oczyszczamy pieczarki. Następnie na osobnej patelni podsmażamy doprawione solą i pieprzem pieczarki do zezłocenia. Do garnuszka nalewamy ok pół szklanki wody, wstawiamy na gaz i rozpuszczamy w niej ser gorgonzola i później 2 łyżki mascarpone i śmietankę 30 %, wszystko przyprawiamy pieprzem i stale mieszamy. W tym samym czasie do mię...