Mięsa piekę bardzo często. między innymi uwielbiam właśnie karkówkę w marynacie musztardowo- miodowej. W smaku jest ostro- słodka. Mi osobiście bardzo smakuje.
Sprubójecie?
Składniki na marynatę:
musztarda 3 łyżki
miód 2 łyżki
oliwa z oliwek 3 łyzki
papryka ostra mielona
pieprz czarny mielony
Przyprawa do karkówki
Odstawić na noc do lodówki.
Następnego dnia piec w piekarniku 1,5 h w 170 St.
Sprubójecie?
Składniki na marynatę:
musztarda 3 łyżki
miód 2 łyżki
oliwa z oliwek 3 łyzki
papryka ostra mielona
pieprz czarny mielony
Przyprawa do karkówki
Odstawić na noc do lodówki.
Następnego dnia piec w piekarniku 1,5 h w 170 St.
Komentarze