Jeśli nie macie pomysłu na no. imprezową przystawkę to parówki w cieście francuskim to idealne danie. Bardzo proste w przygotowaniu, nie wymaga dużo czasu. Goście będą zachwyceni:)
Składniki:
Ciasto francuskie
6 parówek
Ser żółty
Przecier pomidorowy
Bazylia, oregano
Przygotowanie:
Ciasto dzielimy na 6 części, smarujemy każdą część przecierem i posypujemy przyprawami.
Układamy ser na cieście i owijamy parówki.
Pieczemy przez 20 min w 180 St.
Upieczone ciasto kroimy na pół.
Składniki:
Ciasto francuskie
6 parówek
Ser żółty
Przecier pomidorowy
Bazylia, oregano
Przygotowanie:
Ciasto dzielimy na 6 części, smarujemy każdą część przecierem i posypujemy przyprawami.
Układamy ser na cieście i owijamy parówki.
Pieczemy przez 20 min w 180 St.
Upieczone ciasto kroimy na pół.
Komentarze